Welke Samsung telefoon heeft de beste camera?

Samsung Camera

Samsung-camera’s worden beschouwd als enkele van de beste in de industrie, maar welke telefoon van Samsung heeft de beste camera? Laten we een kijkje nemen bij enkele van de recente releases van Samsung, zodat je kunt bepalen welke telefoon de ideale camera voor jou biedt.

Samsung Galaxy S23 Ultra

Als je graag landschapsfoto’s maakt of vaak je foto’s bijsnijdt en vergroot, dan zijn telefooncamera’s met hoge megapixeltellingen van groot belang om ervoor te zorgen dat je geen details verliest. Zoals eerder benadrukt in de review, staat de Galaxy S23 Ultra bovenaan de lijst als beeldbewerking een belangrijk aspect is voor je cameratelefoon.

Het pronkstuk van de S23 Ultra is de indrukwekkende 200 MP-sensor, een opmerkelijk stukje technologie. Hiermee kun je foto’s maken met behoud van pixelhelderheid, of je nu dichtbij of in een groothoek bent, zelfs tijdens het bewerken. Samen met de 12 MP ultrabrede camera van de telefoon en twee MP-telelenzen vertegenwoordigt de Galaxy S23 Ultra een significante vooruitgang in smartphone-fotografie.

De verbeterde Nachtmodus van de S23 Ultra maakt het nog eenvoudiger om gedetailleerde beelden te vast te leggen bij het fotograferen in donkere omstandigheden. Dit wordt mogelijk gemaakt door de intelligente beeldverwerking die meer details behoudt tijdens het fotograferen.

Camera's van de
Samsung Galaxy S23 Ultra camera’s

Samsung Galaxy S22 en Galaxy S22+ vergeleken

Als het gaat om camerakwaliteit, is er weinig verschil tussen deze twee uitstekende smartphones. Zowel de Galaxy S22 als de Galaxy S22+ zijn uitgerust met een drievoudige cameralensconfiguratie, waardoor ze in staat zijn om een breed scala aan fotografische stijlen in professionele kwaliteit vast te leggen.

Het camerasysteem van zowel de Galaxy S22 als de Galaxy S22+ bestaat uit een 50 MP groothoeklens, een 10 MP telelens en een 12 MP ultrabrede camera met een gezichtsveld van 120 graden. Hierdoor kun je optimaal profiteren van de veelzijdigheid van elke lens, of je nu familieportretten of adembenemende landschapsfoto’s wilt vastleggen. De bediening is handig en uiterst eenvoudig.

Bovendien bieden deze twee smartphones een 30x Space Zoom-functie, waarmee je dichter bij je onderwerp kunt komen dan ooit tevoren en alle complexe details in je beeld in hoge definitie kunt vastleggen.

Samsung Galaxy S22, Samsung Galaxy S22+ en de Samsung Galaxy S22 Ultra naast elkaar.
S22, S22+ en de S22 Ultra naast elkaar.

Samsung Galaxy S22 Ultra

De voorganger, de Samsung Galaxy S22 Ultra, stelt zeker niet teleur op het gebied van fotografie. Met een indrukwekkend quad-camerasysteem, inclusief een 108 MP groothoekcamera, een 10 MP periscooptelelens, een 10 MP telelens en een 12 MP ultrabrede lens, beschik je over alle tools om te experimenteren met de Nightography-functie van Samsung en verbluffende, kristalheldere foto’s te maken bij weinig licht.

Samsung Galaxy S21FE

Hoewel de Samsung Galaxy S21 FE de meer betaalbare optie is in vergelijking met de premium Galaxy S22 Ultra, heeft deze nog steeds een geavanceerd camerasysteem met drie lenzen. Dit systeem omvat een 8 MP telelens aan de achterkant, een 12 MP groothoekcamera en een 12 MP ultrabrede camera met een gezichtsveld van 120 graden. Met deze combinatie kun je moeiteloos groepsfoto’s maken in hoge definitie zonder dat iemand buiten beeld valt.

En dat is nog niet alles: de Galaxy S21 FE beschikt over een ingebouwde nachtmodus waarmee je op elk moment van de dag heldere foto’s kunt maken, zelfs in omgevingen met weinig licht. De helderheid van je afbeeldingen wordt automatisch verbeterd, waardoor je scherpe, goed gedefinieerde foto’s kunt vastleggen.

Samsung Galaxy A52s

De Samsung Galaxy A52s is opnieuw een voorbeeld van een betaalbare smartphone uit het middensegment met een indrukwekkend assortiment cameralenzen. Het quad-camerasysteem van de Galaxy A52s bestaat uit een 64 MP groothoeklens, een 12 MP ultrabrede lens, een 5 MP macrolens voor gedetailleerde close-ups en een 5 MP dieptelens om je opnames tot leven te brengen. En laten we de uitstekende selfiecamera niet vergeten, waarmee je overal ter wereld geweldige foto’s met je vrienden kunt maken, allemaal in HD-kwaliteit.

Samsung Galaxy A52s camera
Samsung Galaxy A52s camera’s
Samsung Galaxy S23 Ultra camera
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer berichten

Merken bouwen

Rick is de eigenaar van ZORM. Hij helpt merken te groeien en resultaten te behalen door onderscheidende logo’s en merkidentiteiten te ontwerpen, ondersteund door strategie.

Rick van Houten
Rick van Houten

Design & Branding expert

Nieuwe berichten
Goedkope hosting nodig?
Goedkope hosting nodig?
Onderwerpen