Täta Tak Energi

Duurzame huisstijl en energie

Tata Tak Energi Logo by Rick from ZORM Design

Täta Tak Energi is een installatiebedrijf voor zonnepanelen, gevestigd in Zweden. De opdracht was om een identiteitssysteem en logo te creëren dat modern, benaderbaar en warm is. Het was ook belangrijk dat het logo weerspiegelde wat het bedrijf doet en zijn visie om mensen te verbinden met groene energie.

Het logo, symbolisch voor een elektrische kabel die de wereld verbindt, staat tevens voor de energietransitie, waarbij we streven naar een duurzame wereld. Dankzij de flexibiliteit van het logo-merk kan het naadloos worden toegepast op zowel digitale als gedrukte media, waardoor een consistente en veelzijdige merkpresentatie wordt gewaarborgd.

Producten
Resultaat

De stijging van de omzet van het bedrijf werd bevorderd door de invoering van een professionele huisstijl, inclusief een bijbehorend handboek. 

tata tak energi logo design mogogram rickvanhouten zorm

Onze oplossing

Voor het ontwerp van het logo en de verdere uitwerking tot huisstijl was het belangrijk om een moderne en vooruitstrevende stijl neer te zetten. De groene kleur staat voor respect voor de natuur en schoonheid. De turquoise kleur vertegenwoordigt geluk, bescherming en kwaliteit. Als contrast is de donkergrijze kleur toegevoegd, minder intens dan zwart en dus zachter voor de waarnemer.

 

Dit gevoel is verder doorvertaald naar alle communicatiemiddelen. De vorm van het beeldmerk wordt onder andere als lijnvorm gebruikt, zoals te zien is op de posters hierboven waarin dit wordt toegepast. Bij alle toepassingen is het belangrijk dat het duidelijk en helder zichtbaar is door de huisstijlkleuren met het juiste contrast toe te passen.

 

tatatakenerigi logo design and colors by rickvanhouten zorm
Linkedin (With banner)

"It has been very easy to work with you on this project; could not be happier!"

De resultaten

De voltooiing van het project resulteerde in een uniforme visuele identiteit die indruk maakt op zowel kleine promotionele items als voertuigen, waardoor merkherkenning op verschillende schaalniveaus werd versterkt. 

De veelzijdige huisstijl is ontworpen voor diverse communicatiemiddelen, waardoor een consistente en herkenbare merkbeleving ontstaat. Deze huisstijl past zich vlot aan aan verschillende communicatiekanalen, van gedrukte materialen tot digitale presentaties, wat bijdraagt aan een krachtige en consistente merkbeleving.

tatatakenerigi logo design ontwerp producten by rickvanhouten zorm
Cijfers
Tata tak energi graphic design communication product designs zorm.jpg

Meer weten?

Wil je weten hoe we jouw organisatie of merk verder kunnen helpen?
Neem dan contact op met Rick. Of bekijk andere projecten.

Reactie plaatsen? Dat kan! Bekijk dan dit project op Behance →