fotografie zorm

Branding en design bureau uit Groningen

Wij zijn een full-service merk- en ontwerpbureau vol energie. Gespecialiseerd in de strategische inzet en productie van hedendaagse marketing- en communicatiemiddelen. Vanaf een startfase waarin de basiselementen van een bedrijf of merk als een huis moeten staan tot aan het bedenken en uitrollen van grote en innovatieve strategieën. De ideale partner in productie van al uw media.


We hebben veel kennis in huis, maar door de jaren hebben we tevens een breed netwerk aan partners opgebouwd, waardoor we vrijwel altijd aan de vraag van onze klanten kunnen voldoen. Onze kracht ligt in maatwerk en meedenken met de klant om samen tot de meest efficiënte en effectieve marketingstrategie te komen.
fotografie zorm

Samenwerking met ZORM

Jouw verhaal is ons vertrekpunt, daar begint het allemaal. Jij vertelt, wij luisteren. Wat zijn je drijfveren? Kernwaarden? Missie en visie? Zaken die essentieel zijn voor de kern van het te ontwikkelen concept. Waarom? Omdat wij erin geloven dat dit stukje authenticiteit de juiste werking heeft op de mensen die jij wilt bereiken.

ZORM - Zichtbare Ontwerpen voor Reclame en Multimedia

Geschiedenis

In 2015 werd ZORM opgericht door Rick van Houten. Het was een logisch vervolg op een creatief leven als freelancer Grafisch Vormgeven voor een periode van zo’n 10 jaar. Met de oprichting van ZORM werden er voornamelijk online stappen gezet. Zo kwam de nadruk meer te liggen op het ontwikkelen van websites en webshops. ZORM onderscheidt zich door websites en webshops op maat te ontwikkelen in goede samenspraak met de klant. Ook op gebied van fotografie, video en animatie zetten wij de komende jaren stappen, vraag gerust om meer informatie.

Chronologie

 • 2017:
  Nieuwe website en ambities
 • 2016:
  Meer dan 100 opdrachtgevers
 • 2015:
  Oprichting ZORM
 • 2014:
  Ontwerper voor FC Groningen
 • 2013:
  Start als Multimedia RickOns team

Rick van Houten
Anthony Muller
Hans Renkema
Raiko Olde Boerrigter

Vacatures (2)

Meerwaarde


Vacature: Commercieel Traffic Medewerker
Verwachtingen van onze bestaande én nieuwe zakelijke klanten te overtreffen.

Je voldoet aan de volgende punten:
 • We zijn ontzettend aan het groeien en daar kunnen we talent bij gebruiken.
 • We zijn goed in wat we doen maar jij ziet nieuwe mogelijkheden, producten, klanten;
 • Jij bent sterk in het onderhouden van contact met onze belangrijke zakelijke klanten;
 • Jij haalt nieuwe klanten binnen op een manier waar hun mond van open valt;

Vacature: Sales Consultant IT
Als Sales Consultant weet je precies wat er speelt bij (potentiële) opdrachtgevers.

Je voldoet aan de volgende punten:
 • Je gaat door het stof;
 • Je verrast niet alleen onze klanten met jouw vrolijke instelling, ook je collega’s vallen stijl achterover van jouw onuitputtelijke bron van enthousiasme;
 • We zijn goed in wat we doen maar jij ziet nieuwe mogelijkheden, producten, klanten;
 • Achteruit? Jij wil alleen maar vooruit!Start uw project

Doordat wij veel ervaring hebben met het bouwen van onder andere WordPress maatwerk websites, helpen we u snel en efficiënt online! Wij zorgen ervoor dat u het maximale rendement uit uw site haalt. Bekijk ons werk op de homepagina voor een overzicht van ontwikkelde projecten of neem contact op voor meer informatie.

Contact Terug naar Home