Bedrijven verder helpen.

ZORM. Opgericht om bedrijven te helpen groeien.

over ons zormv3

Positieve impact

Ik ben Rick van Houten, eigenaar van ZORM.
Mijn onderneming is opgericht om bedrijven te helpen groeien en een positieve impact te maken.

ZORM is een reclamebureau dat altijd voor het maximale resultaat gaat. Dit heeft onderscheidingen en mooie prijzen opgeleverd. Maar het doel is altijd om mensen
te helpen hun merk krachtiger en beter te maken. 

Ons werk stelt bedrijven in staat om sneller en gemakkelijker te laten groeien, zodat merken en producten beter voor de dag komen en hun boodschap aankomt, met een consistente en doelgericht stijl.

Zie ook onze blog om meer te leren over ons vakgebied. Neem contact op om te horen hoe wij kunnen helpen.

0

Jaren ervaring

0

Prijzen en onderscheidingen

Ervaring en publicaties

Rick werkt al meer dan 15 jaar in de grafische industrie en heeft in die tijd al honderden bedrijven geholpen om hun bedrijf te laten groeien. Een aantal van deze merken zijn Enexis, Replay, FC Groningen, Unica en FrieslandCampina. Hij is er nu echter op gericht om deze vakervaring naar ook kleinere bedrijven te brengen. 

Gepubliceerd in onder andere:
Dagblad van het noorden
Dagblad van het Noorden
LogoLounge 12
LogoLounge 12 - Badge of Honor
Designhill - Interview
Designhill - Pro Tips Interview
Logo Designers Club
LDC - Artist of the month (x3)
Qmusic - Winnaar v/d dag
Qmusic - Winnaar v/d dag

Achtergrond

Voor Rick is design een levenslange reis waarbij hij binnen zijn vak de lat steeds hoger legt en kennis uitwisselt met andere collega-ontwerpers en ondernemers.

Rick heeft een Bachelor of Science vanuit de studie Communication & Multimedia Design van de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden, maar ook gestudeerd in Groningen en Rotterdam, en meer dan 15 jaar ervaring in de industrie met meerdere prijzen op zijn naam.

Bekijk de portfolio of neem direct contact op.

2005

Start in creative wereld

Begonnen op het Grafisch Lyceum in Rotterdam. De studie Mediavormgeving gehaald.

2015

Marketing & Business

Studie Small Business & Retail Management aan de HanzeHogeschool te Groningen. Veel kennis opgedaan over marketing en ondernemen.

2010

Webdesign & UX

Vanuit mijn studie bij internetbureaus iWink en Rapide in Groningen gewerkt. Hier veel kennis op gedaan over webdesign & User Experience (UX).

2015

ZORM werd opgericht

Oprichting van ZORM (Zichtbaar en Onderscheidend in Reclame en Marketing). Projecten worden vaak uitgevoerd in teamverband met verschillende experts, voor het beste resultaat.

Team

Bij ZORM vinden we het belangrijk dat het proces en de communicatie bij elk project goed verloopt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat er gewerkt wordt met specialisten. Professionals die het beste zijn binnen hun vakgebied. Maak kennis met ons team.

Rick van Houten
Rick (CEO)

Branding Expert

Andries Mellema
Andries

Online Marketing

Raiko Olde boerrigter
Raiko

Virtual Reality

Anthony Muller
Anthony

Visual Storyteller

Hans Renkema
Hans

Applicatiebeheerder

Video afspelen over ZORM - Design

Aanbevelingen

Wat andere mensen zeggen over de samenwerking met ZORM. 

Rick is uiterst professioneel, betrouwbaar en getalenteerd. Zijn aanpak was geweldig en aan het eind van de dag leverde hij wat werd verwacht en ik ben heel blij met de ontvangen branding.
Arie Wagner
arie wagner
Ondernemer
Het werken met Rick was een geweldige ervaring, een uitstekende creatieveling en een geweldige professional.
luis
Luis Morales Jr.
Internationaal artiest - Miel San Marcos
Ik vond het leuk om samen te werken. Er zijn met succes verschillende ontwerpen voor mijn merk gemaakt. Ik ben erg blij met het resultaat en kijk er naar uit om in de toekomst weer samen te werken!
kochi faraj
Kochi Faraj
Eigenaar Kochi Haircare
Ik ben erg onder de indruk. Rick is correct en daadkrachtig. Hij weet wat hij doet. Fantastisch om mee te werken. Als je wilt winnen, werk dan met hem!
ivana
Ivana de Haan
Bekende Groningse ondernemer

Wereldwijde merkervaring

Klanten van ZORM

We hebben wereldwijde merkervaring die we naar kleine en middelgrote bedrijven brengen, waaronder start-ups, ondernemers, eenmansbands, ontsnappingen uit het bedrijfsleven, B2B en B2C.

Elke klant is belangrijk voor ons, ongeacht de grootte.

Enexis, Pranger-Rosier, FrieslandCampina, FC Groningen, Green Planet, Equu, Miel San Marcos, Storage Share, West Watches, ReneTeuwen, BrainsLab, Ivana de Haan, Rotterdam View, DeDenkSmederij, Farmavacaturebank, VJA, Happy Weight, Fuifhuis, Capellini Restaurant, Skyline Run Club New York, Tata Tak Energi en nog veel meer..

ZORM Special Emblem