Ondernemen

Google badge halen - certificering Google.
Ondernemen

Een Google certificaat krijgen (GRATIS)

Het proces van het behalen van een certificaat kan variëren afhankelijk van het type certificaat dat je wilt behalen. Het is belangrijk om te weten welke stappen ongeveer altijd doorlopen worden om een certificaat te halen.

Het schrijven van een blog en 3 redenen.
Ondernemen

Waarom een blog + 3 belangrijke redenen

Het mooie van blogs is dat je op een eenvoudige manier je kennis kunt delen met de buitenwereld. Idealiter deel je je opgedane kennis met je doelgroep of potentiële klanten. Een bijkomend voordeel is dat je door erover te schrijven je eigen kennis uitbreidt of scherp houdt.

blog schrijven 7 tips
Marketing

Blog schrijven? Lees deze 7 tips

Voor het schrijven van een succesvolle blog zit de nodige tijd. En je wilt natuurlijk je tijd zo efficiënt mogelijk besteden. In deze blog krijg je 7 tips hoe je effectief een blog kan schrijven.

Van 2021 naar 2022
Ondernemen

Van 2021 naar 2022. Op naar nog meer succes!

Net zoals afgelopen jaren zaten onze klanten en projecten over de hele wereld. Van de Verenigde Staten van Amerika tot aan de Verenigde Arabische Emiraten (VAE). Voor Enexis, één van de grootste Netbeheerders, hebben we tal van communicatiemiddelen gemaakt. Het bedrijf is druk met de energietransitie en het stroomnetwerk.

zorm de hoogste score
Ondernemen

De beste van Groningen! Een 10 uit 10 score

Fantastisch nieuws! ZORM is de nummer 1 keuze in Groningen. Dit is te zien op Trustoo, een platform waar mensen de beste bedrijven kunnen vinden. Waaronder dus vormgevers en reclamebureaus.