Logo ontwerpen Groningen

Over de auteur


Rick van Houten is de oprichter van ZORM Design & branding. Hij helpt merken te groeien en resultaten te behalen door onderscheidende logo's en merkidentiteiten te ontwerpen, ondersteund door strategie.
rick van houten - zorm
Rick van Houten
Design & Branding expert
Categorieën
Logo ontwerpen Groningen

Logo ontwerpen Groningen

Wil je een logo laten ontwerpen in Groningen? Dat komt mooi uit! Want wij zijn een echt Gronings bedrijf!

Even Googelen… en je kwam uit bij ons. Met meer dan 15 jaar ervaring in de grafisch wereld ben je op de juiste plek bij ons. Wij logo’s die onderscheidend zijn, want je bent tenslotte niet op zoek naar een dertien in een dozijn logo. Maar wij zijn een echt Gronings bedrijf, dus staan er nuchter in en staan open voor uw suggesties en manier van werken. Dus een logo ontwerp voor de regio Groningen. Een bewuste keuze omdat wij uit ervaring weten dat tijdens het proces face-to-face ontmoetingen van meerwaarde kunnen zijn. Hoewel de meeste communicatie via telefoon en e-mail verloopt, blijft er altijd een stukje persoonlijk contact belangrijk.


Logo laten maken in regio Groningen 

Wij ontwerpen niet alleen logo’s in Groningen, wij zijn ook academisch opgeleid in het Noorden. Wij weten beter wat er speelt in de omgeving en kennen het karakter van de nuchtere Groninger en de communcatie zal hierdoor waarschijnlijk prettiger verlopen. Dus wie zoekt naar een logo ontwerper in de regio Groningen, die moet beslist mailen of bellen met ZORM – Design & Branding. Zijn wij een specialist als het gaat om een logo ontwerpen in Rotterdam? Wij doen veel meer dan alleen een logo ontwerpen. Een logo werken wij veelal uit naar een hele huisstijl. Maar als het de wens is kan er ook uitsluitend een logo gemaakt worden.

Ontwerper in de regio of omgeving Groningen

Je kunt proberen de kosten te drukken voor het ontwerpen van je logo en misschien een student om help vragen of je logo laten maken door een professional of ontwerper in de regio Groningen of omgeving Groningen. Een designer heeft de kennis en ervaring om een logo te maken wat naadloos aansluit op je wensen. Denk ook aan de tijd die je ermee bespaart. Want uiteindelijk is tijd toch geld. Een professional in de buurt, in je eigen omgeving uit de regio Groningen die even meedenkt en meehelpt. Dat is natuurlijk perfect.

Wij maken graag vrijblijvend een eerste afspraak, dit kan op kantoor of lekker met een kopje koffie aan de Grote markt in Groningen. Wij horen graag wat de wensen zijn, wat het bedrijf doet en wat de mogelijkheden zijn om onder andere een logo in Groningen zo optimaal mogelijk te ontwikkelen. 

Kortom, denk jij er over na om je logo te laten ontwerpen door een grafisch bureau of ontwerper in de regio Groningen?  Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie. Graag kijken we hoe je verder kunt in Groningen! Want er gaat niets boven een logo ontwerp uit Groningen.

Logo ontwerp uit Groningen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De volgende stap
Ik hoop dat je het een interessant artikel vond. Vergeet deze dan niet te delen of sla het artikel op. Heb je hulp nodig bij jouw project? Stuur dan gerust een email!
rick van houten
Rick van Houten
Design & Branding expert
Share on facebook
Delen op Facebook
Share on twitter
Delen op Twitter
Share on linkedin
Delen op Linkedin
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp