Equu

Lanceren van een nieuw bedrijf

Equu

Equu is een zelfstandige dochter van Pranger-Rosier uit Leeuwarden. Met 250 medewerkers is Pranger-Rosier één van de grootste technisch diensverleners in het Noorden. Equu is een jonge moderne technisch dienstverlener met kennis en ervaring van de duurzame ontwikkelingen in de energiewereld en van innovatieve technologieën.

Equu helpt klanten in de woningbouwsector, utiliteitsbouw, gezondheidszorg en industrie van innovatieve, duurzame en winstgevende oplossingen te voorzien bij het verbeteren van gebouw- en energieprestaties en het behalen (versnellen) van klimaat- en energiedoelstellingen.

Producten
Resultaat

Een merkstrategie voor Equu met de uitwerking van diverse communicatiemiddelen. Van logo tot drukwerk en online-producten.

Onze oplossing

Equu was opzoek naar een creative partner voor de lancering van hun nieuwe onderneming. Na een pitch van meerdere partijen, viel de keuze op het voorstel van Rick van ZORM. Het voorstel was om Equu neer te zetten als een modern, betrouwbaar en krachtig merk.


In goede samenwerking met Equu is onderzocht wat de potentiële doelgroep belangrijk vindt en hoe de communicatie vorm en inhoud moet krijgen.

Het logo en de huisstijlhandboek, zien er goed uit. We zijn ook tevreden over de betrokkenheid gedurende het project.

De resultaten

Het ontwikkelen van een merkstrategie en huisstijl voor Equu.De stijl van het merk vastgelegd in een overzichtelijk huisstijlhandboek.
Hier kan Equu op voortborduren in de toekomst. Er is nagedacht over alle details, van kleurgebruik, typografie, vormen en meer.

Communicatiemiddelen die gemaakt zijn bestaan uit onder andere de huisstijl, brochures, visitekaartjes, website concept, iconen en meer. Mede dankzij het project werd het lanceren van Equu een succes.

Meer weten?

Wil je weten hoe we jouw organisatie of merk verder kunnen helpen?
Neem dan contact op met Rick.