Dukan Market

Merkidentiteit voor een innovatieve service

Dukan Market

Dukan is een service dat helpt om op een snelle manier diensten of producten regionaal te vinden. Een snelle service, gemakkelijk via de website of app te gebruiken.

Het bedrijf is opgericht in de Verenigde Arabische Emiraten. Dukan betekent kleine winkel in het Arabisch. Met locatietechnologie laat Dukan u alle winkels in uw buurt vinden. Dus om diensten te vinden en producten gemakkelijk, gebruik dan Dukan Market. Dukan heeft vestigingen in meerdere landen. En online via de website www.dukanmarket.ae. Daarnaast is er ook een app ontwikkeld.

Producten
Resultaat

Merkontwikkeling. Sterke customer engagement. Klanten die opnieuw aankopen deden. Herkenbare communicatiemiddelen.

Onze oplossing

Bij de start van het project werd er een marktonderzoek en merkanalyse gedaan. Er is gekeken wie de doelgroep is, wat deze belangrijk vindt. Deze werden vertaald naar het merk, de ontwikkeling van de stijl en hoe het merk toegepast ging worden in alle communicatiemiddelen. 


Van online met de website en de app tot print, van flyers tot posters langs de weg. Op deze manier werd een herkenbare stijl neergezet voor de doelgroep.

Met de professionele huisstijl weten we het maximale resultaat te halen.

De resultaten

Bij de lancering van de service met de nieuwe huisstijl zagen we een doelgroep groeien dat positief reageerde op de uitstraling van het merk. Reacties waren dat de huisstijl en de website herkenbaar waren en vertrouwd en professioneel overkwamen. Dit kon gezien worden in de re-order, dus het aantal klanten dat opnieuw een bestelling deed via Dukan. 

Met deze resultaten zijn ze bij Dukan tevreden mede door de ontwikkeling van de huisstijl kon een goede omzet gerealiseerd worden.

Meer weten?

Wil je weten hoe we jouw organisatie of merk verder kunnen helpen?
Neem dan contact op met Rick.