Meer weten

Kennis maakt het verschil.

Marketing

Wat is een persona? 5 stappen voor het maken

Het is waardevol om te weten wat de ideale klant is en hoe deze het beste te bereiken is. Door gebruik te maken van een persona is het mogelijk om hierachter te komen. Persona’s worden ook wel klantprofielen genoemd, een bekende tool binnen marketing. Uit welke onderdelen een persona bestaat en waarom het belangrijk is zal hieronder uitgelegd worden.

Lees verder »
Team project
Marketing

Customer Journey in 5 stappen maken

De reis van de klant, Customer Journey, oftewel klantreis. De weg die een klant voor een eerste kennismaking aflegt. En hopelijk de klant een soort van supporter of fan van een bedrijf of product maakt.

Lees verder »
blog schrijven 7 tips
Algemeen

Blog schrijven? Lees deze 7 tips

Voor het schrijven van een succesvolle blog zit de nodige tijd. En je wilt natuurlijk je tijd zo efficiënt mogelijk besteden. In deze blog krijg je 7 tips hoe je effectief een blog kan schrijven.

Lees verder »
Team planning content calandar
Algemeen

Content kalender – de 5 beste gratis opties

Met een content kalender kan op een overzichtelijke wijze gezien worden wanneer bepaalde content bijvoorbeeld gemaakt of gepubliceerd moet worden. En met content wordt van alles bedoeld, van artikelen en blogs tot foto’s en videos. Het grootste voordeel is dat de content op deze manier niet vergeten wordt en op

Lees verder »
SEO
Algemeen

Wat is SEO? En hoe werkt het?

Search Engine Optimization, afgekort SEO. Technieken die gericht zijn op het verbeteren en optimaliseren van websites of webshops. Met als doel om een gunstige en hoge positie te krijgen bij zoekmachines zoals Google.

Lees verder »
Wat doet een grafisch vormgever
Branding

Wat doet een grafisch vormgever? 4 voorbeelden

Een grafisch vormgever is een persoon die werkzaam is in de creatieve sector. De werkzaamheden van een vormgever kunnen het beste omschreven worden als het verzorgen van de vormgeving van zowel online- als offline producten. Bij online zoals bijvoorbeeld websites spreekt men van een webdesigner. Bij ‘offline’ spreekt men vaak

Lees verder »