De beste van Groningen! Een 10 uit 10 score

zorm de hoogste score

Fantastisch nieuws! ZORM is de nummer 1 keuze in Groningen. Dit is te zien op Trustoo, een platform waar mensen de beste bedrijven kunnen vinden. Waaronder dus vormgevers en reclamebureaus. Trustoo geeft ZORM binnen de grafische branche de hoogste score.

Betrouwbaar

Volgens Trustoo is betrouwbaarheid het belangrijkste. Daarom worden alleen bedrijven toegestaan die voldoen aan verschillende voorwaarden. Daarnaast is het lokale aspect erg belangrijk volgens Trustoo. Dat maakt het extra leuk om op de hoogste plek van de categorie ‘Grafisch ontwerper’ te staan.

Op het platforms zijn meer dan 50 andere bedrijven te vinden in dezelfde categorie. Ook daarom is het een extra grote eer om tussen zoveel concurrentie de beste positie te hebben. 

De beste score op Trustoo, grafische vormgevers.
De maximale score op het platform.

Top 10 beste grafisch vormgevers

  • 1: ZORM (10,0)
  • 2 NC-websites (9,4)
  • 3 Victor Webdesign (9,3)
  • 4 ByYourSite (9,2)
  • 5 Stylus Design (9,1)
  • 6 iVendo (9,1)
  • 7 Slash2 (8,8)
  • 8 100pk (8,8)
  • 9 B2Design (8,8)
  • 10 Webstee (8,8)

Tustoo: Beste grafisch ontwerpers in Groningen

Link naar de pagina

Succes

Een verklaring voor het succes heeft met verschillende factoren te maken. Zo is het profiel van ZORM op de vergelijkingswebsite van Trustoo volledig en compleet ingevuld. Een overzicht van diensten die worden aangeboden tot Ervaring & vakmanschap met daaraan gekoppeld de reviews die door opdrachtgevers gegeven zijn via Facebook en Google. De vele jaren ervaring in combinatie met de uitsluitend positieve reviews hebben hierbij geholpen.

Compleet

Naast alle informatie die ingevuld kan worden bij het bedrijfsprofiel is er ook een pagina met opdrachten, ook wel cases genoemd. Hier zijn een aantal projecten met tekst en uitleg aan toegevoegd om zo een goed beeld te geven van opdrachten die uitgevoerd zijn. Om een goed beeld te krijgen zijn er uiteenlopende projecten toegevoegd, van logo en huisstijl projecten tot infographics en websites.

Profiel

Daarnaast kunnen er ook labels worden toegevoegd het profiel die verschijnt op de zoekpagina. Labels kunnen toegevoegd worden zoals ‘reageert snel’ en ‘Gratis eerste adviesgesprek’ zoals hieronder te zien is. Om het beste voor de dag te komen en onderscheidend te zijn van de concurrentie.

Weergave bedrijfsprofiel ZORM op Trustoo
Bedrijfsprofiel van ZORM.

Verdienmodel

Het verdienmodel van Trustoo zit hem in de aanvragen van potentiële opdrachtgevers en/of klanten. Dus als geïnteresseerden contact willen opnemen met bedrijven op de website, krijgt Trustoo daar een vergoeding voor. Deze vergoeding is een bedrag tussen de 2,50 euro en 20 euro. Mocht een aanvraag niet serieus of concreet genoeg blijken achteraf, dan kunnen deze kosten via ‘Reclameer deze aanvraag’ teruggeven worden. Daarnaast kunnen bedrijven aangeven wat de maximum is per week als het gaat om aanvragen.

Aanvragen

De aanvragen die men op de website kan doen zijn drie soorten. Prijsopgaven per mail, een link naar de website, of direct telefonisch contact. Dus het opvragen van een telefoonnummer. Waarbij contact via de mail en telefoonisch als beste en daardoor duurste opties gezien worden. Daarnaast is he took mogelijk om als extra optie meer informatie over je bedrijf toe te voegen. Denk hierbij aan een brochure, prijslijst of andere folder over je bedrijf.

Tot slot

Mocht je het leuk vinden om een kijkje te nemen, er is ook een kopje ‘FAQ – Veelgestelde vragen’. Waar je misschien ook wat meer over ZORM te weten komt. Trustoo is een platform dan relatief nieuw is maar veel potentie heeft. Aangezien mensen steeds vaker en meer zoeken via internet en waarbij je via Google door de bomen het bos niet meer ziet. Dus zoek je een geschikt bedrijf, of heb je zelf een onderneming, neem dan een kijkje op Trustoo. Wellicht ben je ook de beste in jouw vakgebied!

Gratis cadeautje

Daarnaast mag ik via deze link bedrijven uitnodigen om ook lid te worden van Trustoo. Na aanmelding worden er dan direct 3 gratis ‘aanvragen’ aan het account toegevoegd, mits er gekozen wordt om Premium lid te worden. Dit hoeft uiteraard niet binnen de grafisch branche te zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meer berichten

Merken bouwen

Rick is de eigenaar van ZORM. Hij helpt merken te groeien en resultaten te behalen door onderscheidende logo’s en merkidentiteiten te ontwerpen, ondersteund door strategie.

Rick van Houten
Rick van Houten

Design & Branding expert

Nieuwe berichten
Goedkope hosting nodig?
Goedkope hosting nodig?
Onderwerpen